Als op zondag de zon schijnt en op maandag de maan; als je op dinsdag een lange dienst hebt en op woensdag komt meneer Woens op bezoek; als het op donderdag dondert en je op vrijdag vrij krijgt... dan komt op zaterdag... Zater.

Meneer Zierbuik is een verlegen kantoorbediende, die niet voor zichzelf op durft te komen. Hij leidt een saai leventje, zich altijd schikkend naar de wensen van zijn bazige hospita en zijn luie baas. Dat verandert echter, wanneer hij op een (zater)dag Zater ontmoet. Zater is een vrolijk wezentje met rood haar, een varkensneus en blauwe wensstippels in het gezicht, waarmee het wensen kan vervullen. Zingend, rijmend, altijd hongerig en vol brutale streken zet Zater het leven van zijn nieuwe 'papa Zierbuik' op de kop. Hoewel meneer Zierbuik eerst zo zijn twijfels heeft over dit vreemde wezen, begint hij al gauw te wennen aan 'zijn' Zater, dat bovendien al zijn wensen in een handomdraai vervult. Tot op een dag de wensstippels op zijn...
Een week vol Zaterdagen is een theaterstuk voor het hele gezin, gebaseerd op het boek van Paul Maar. Het verhaal is in Nederland bekend via de film 'Sproet' uit 2001. Scylla Theaterproducties brengt dit voor het Nederlandse publiek bewerkte verhaal op het toneel op 11 en 12 oktober 2014 in het Kwadrant Theater Zoetermeer. Hierbij werken wij samen met Greg & Baud Productions.

De voorstellingen zijn als volgt verdeeld:
zaterdag, 11 oktober 2014, 19:00 uur
zondag, 12 oktober 2014, 14:00 uur

Kaartjes voor de voorstelling kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar via greg-baud.nl

poster