Onze Familie

Eva

Buiten de groep leeft Eva onder de naam Marie.
Zij kwam ter wereld op 31 januari 1990 in Lille, Frankrijk. Inmiddels woont zij jaren in Nederland, maar haar Franse roots hebben haar niet verlaten.
Doordeweeks geeft zij Frans aan de onderbouw op het Picasso Lyceum in Zoetermeer. Het lesgeven combineert zij met haar passie voor acteren.
In haar opleiding tot tweedegraads docente volgt zij een minor Dramaproducties.

Daarnaast debuteerde zij afgelopen jaar als regisseuse met Agatha Christie's 'And Then There Were None', een toneelstuk van Picasso Lyceum dat zelfs onderdeel was van het Nederlands Thillerfestival.

Zelf speelde zij onlangs de vrouwelijke hoofdrol in 'Romeo meets Julia'.
Marie Ossart
Hugo

Hugo gaat doordeweeks door het leven als Tom.
Hij is geboren op 28 Mei 1992. Na het afronden van de PABO is hij Special Educational Needs gaan studeren.

Hij heeft veel podium ervaring en was de afgelopen jaren in diverse musicals te zien.

Naast dat hij zelf op de planken staat geeft hij ook wekelijks drama les bij het Warm Water Jeugdtheater aan de TOPklas.
Tom Reinking
Arno

Arno heet doordeweeks Frank.
Hij heeft op 6 maart 1970 het levenslicht gezien in Noord-Oost Groningen. Buiten zijn leven in de groep is hij vader van twee dochters en woont hij samen met hen en zijn vriendin Loes in Zoetermeer.
Hij vervuld (als ZZP) de rol van interim project- of productmanager in de bankwereld.

Al bij de eerste mogelijkheid om op het toneel te mogen staan, kreeg hij de rol van ‘hoofdmeester’, in de afscheidsmusical van de lagere school.
Na een lange ‘podium-loze’ periode verkent hij sinds 2008 de diverse vormen van het acteren: van theatersport bij De Tegenpartij en cursussen bij de Acteerstudio tot een tv-rolletje in Achter Gesloten Deuren.
Frank Schoonbeek
Bea

In het dagelijks leven kunt u Bea ook leren kennen als Edith.
Geboren is zij op 8 april 1957 in Rotterdam. Doordeweeks werkt zij als logopediste.

Samen met haar levenspartner Gerard heeft zij in Rotterdam de theatergroep Drijfzand waar ze regelmatig speelt, produceert of stemtraining geeft.
Maar een uitstapje naar een andere toneelgroep kan daar makkelijk naast. Zij speelt al ruim 25 jaar toneel in diverse rollen.
En als daarbij gezongen wordt, vindt ze het helemaal leuk.
Al jaren leeft zij haar passie voor het acteren uit in stukken als 'De Vossejacht', 'De Kersentuin', 'Medea' en 'King Arthur'.
Edith Hazebroek
Figuratie:
Laura van Embden Flox Verhulst Sannah Smits
Laura van Embden Flox Verhulst Sannah Smits